søndag 12. april 2009

Cozy Nook

Egentlig skulle vi skrevet en vanvittig morsom blogg i kveld. En herrlig liten repotasje fra Goa og Palolem Beach. Den lange stranden under solen eller i maneskinnet. Den rare lille hytta var oppe i treet, hvor kun en kan hoppe ad gangen i frykt for at den faktisk kan falle ned. Om den ikke-fungerende dusjen og klosettet der oppe i treet (hvor ender det hen, alt dette greiene, nar vi driver med det vi driver med her oppe? Vi er fortsatt, tross alt, i India - de loese turistmagers land?). De fullt pakledde damene pa stranden som ikke kan bade og herrene (ja, fortsatt med bart, men naa i en slags tight, hudfarget sloggy for menn, vel egnet for en gang for alle aa vise hvor mye kroppshar det faktisk er mulig a samle pa en kropp) som i aller hoyeste grad bader. Og barna. Og loeshundene. Og de glemsomme selgeres forening. Det skulle blitt en vanvittig morsom liten blogg.

Men det gaar ikke. Vi har ikke tid. Vi har nemlig bare for en stakket stund, stukket avgarde fra Cozy Nook, for aa kjoepe flybilletter ut av Goa. Det blir visst ikke noe av den 17 timers togturen. Vi ma vaere her saa lenge vi kan. Og bli saa brune vi kan. Og blide vi kan. Og, nar sant skal sies, kanskje orlite grann tjukkere. For i Goa er det deilig a vaere.

Akkurat na sitter to ekstremt morsomme typiske engelske gentlemenn og venter pa oss i baren hjemme. De har skjeve (og saktens litt brune) tenner. De kan fortelle historier slik bare engelske gentlemenn kan. Doris og Boomboom har akkurat brukt et par timer paa aa le, spise og drikke. Na er vi ferdige med spisingen. Natten er enna ung.

Sanda er endelig blitt sval nok til a traakke i uten kjippkjapper. Loshundene har lagt seg. Sarong-, kokos-, juggel- og pirat-CD-selgerne har dratt hjem. Stew, den ene av engelskmennene, har krevd at Sam i baren spiller musikk fra hans iPod, og ikke det crap'et de har spilt til na. Stew har god musikksmak, det skal han ha.

Livet er akkurat slik vi haapet det skulle vaere. Det er rart med saanne dager. Egentlig gjor man ingen verdens ting. Man ligger bare strak ut under solen, kanskje pa en bademadrass. Man drikker en ol hvis man foeler for det. Man borster litt sand ut av trusa naa og da. Man ligger og spiser paa puter pa stranda under et banjatre eller en kokospalme.

Det rare er at nar man gar og legger seg, gleder man seg likevel helt enormt til neste dag.
Hvor man skal gjore akkurat det samme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar